Kamer en Suite Specialist

Familie Vissink (Utrecht)

Wij zijn via internet bij Kamer & Suite specialist terecht gekomen. De website maakt een zeer betrouwbare indruk van mooie kasten en vakkundig werk. In alles wordt uitgestraald dat jullie begrijpen wat mensen willen. Jullie doen ook echt jullie best om dat voor elkaar te krijgen. In ons geval is dat uitstekend gelukt. Dat gebeurt al bij het kennismakingsgesprek en de technische inspectie. Alle mogelijkheden worden doorgesproken en ook ten aanzien van elektra en verlichting wordt uitgelegd wat nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Ik beveel jullie absoluut en zeker aan bij anderen.

Familie Kramer (Ijsselstein)

Wij hadden al ervaring met een andere leverancier voor onze vorige ensuite kast en deze partij hadden we eerst om een offerte gevraagd. Maar hij kwam niet kijken in het huis, kwam niet opmeten en kwam meteen met een prijs die niet bespreekbaar was. Dat voelde niet goed. Toen ben ik gaan zoeken op Google. En hoewel jullie niet in de buurt gevestigd zijn, heb ik toch maar gebeld. En dat contact was meteen prettig. Rini kwam kijken en meten en dan zie je meteen dat je iemand met expertise in huis haalt, iemand die goed luistert naar je wensen en je vertrouwen geeft dat ze ook te verwezenlijken zijn. Rini heeft ons tussentijds telkens goed op de hoogte gehouden. Die communicatie verliep uitstekend, via telefoon of mail. De dag van de plaatsing was een lange dag, zeker voor Rini en zijn collega. Maar ze gingen door totdat het klaar was en wij tevreden waren, inclusief plaatsen van plinten. Er werd netjes gewerkt. We bevelen jullie voor 100% aan bij anderen!

Familie Bakker (Barendrecht)

“De kamer en suite staat echt te pronken in onze woonkamer. Bij de zoektocht naar een kamer en suite specialist op internet kwamen we gauw bij jullie terecht en de eerste afspraak was snel gepland. Wij zijn bijzonder tevreden met het hele traject en het opgeleverde resultaat. Planning, communicatie en uitvoering kunnen wij zeker met 5 sterren voorzien. Wij zijn als klant nauw bij het ontwerp betrokken. Het was erg prettig dat er serieus naar onze wensen en opmerkingen geluisterd werd. De plaatsing en oplevering ging soepel en, zo vonden wij, supersnel. Top! Wij kunnen de kamer en suite specialist voor 100% aanbevelen!”

Familie Van Holsteijn (Den Haag)

“We hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat Rini enthousiast is over zijn vak en direct vakkundig over kwam. Ik kon na mijn mailtje dezelfde avond nog in de meubelmakerij komen kijken! Van begin af aan was er sprake van heldere communicatie en ook het meedenken over de juiste stijl van de kamer en suite vond ik erg prettig. Voor zowel advies en ontwerp, als ook planning, plaatsing en communicatie geef ik 5-sterren.”

Familie Paanstra (Veenendaal)

“Bij onze oriëntatie via internet kwamen we direct op de website van Rini terecht. Een prima website met uitstekende informatie. Wat ons later vooral is opgevallen is de gestructureerde aanpak een de professionele werkwijze. De vakmensen van Kamer & Suite specialist maken een uitstekende indruk zowel in hun werk als in de communicatie. Iedereen die het Brussels scherm bij ons ziet is bijzonder verrast en positief over hoe het er uit ziet. We zijn erg blij met deze schitterende toevoeging aan ons huis.”

Familie Schildkamp (Zeist)

“Wij hebben gekozen voor Kamer & Suite Specialist om een aantal redenen. Allereerst werd al snel duidelijk dat bij Rini kwaliteit op nummer één stond. Niet alleen in materiaalsoort, maar ook in de algehele afwerking en de zaken erom heen (vloer, glas in lood, etc.). Op de tweede plaats konden zij behalve de kamer en suite ook de zaken daarbuiten leveren (vloer en glas in lood). De prijs was uiteraard ook zeker niet onbelangrijk. De communicatie met Rini was prima. Als klant heb je toch een boel vragen en onduidelijkheden. Rini (en zijn team) hebben ons hier netjes doorheen geleid. Daarbij toont het alsof Rini niet alleen een vakman is, maar ook een liefhebber, dat is prettig! Wij hebben nu al meerdere vrienden over de vloer gehad die zeer enthousiast waren over onze nieuwe woonkamer. Uiteraard hebben we Kamer &Suite Specialist aanbevolen! Team Kamer & Suite Specialist, super bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Familie Slits-Van der Pas (Rosmalen)

“We zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken en hadden bij Kamer & Suite specialist direct een goed gevoel. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor het product er prachtig uit ziet. Er wordt enthousiast meegedacht over een product op maat voor de betreffende woning. Ook is er een prettige en open communicatie. Ze zijn altijd bereikbaar, niet alleen voor het aannemen van de opdracht maar ook na plaatsing van het meubel om eventuele oneffenheden op te lossen. Echt een bedrijf dat geïnteresseerd is in de woning waar het meubel wordt geplaatst en in ons als klant.”

Familie Van Haastrecht (Alkmaar)

“We hebben na wat zoekwerk op internet bij een aantal bedrijven een offerte opgevraagd. We zijn heel erg blij dat we voor Kamer en Suite specialist hebben gekozen. Het werk van Kamer en Suite specialist is extreem hoogstaand. Naast een topkwaliteit meubel vormt Rini Thielen met zijn mensen een fijn team waarbij persoonlijk contact belangrijk is. We genieten elke dag van de kamer en suite, een absolute verrijking voor ons huis.”

Familie Biesters-Van Osch (Zeist)

“Er zijn bedrijven die kamer en suite meubels maken van MDF, dus niet van hout. Kamer en Suite specialist maakt het meubel in eigen atelier/werkplaats. Dit was voor ons de reden om voor Kamer en Suite specialist te kiezen. Rini Thielen is erg enthousiast en gedreven. Hij gaf ons direct de indruk dat hij zijn uiterste best voor ons ging doen. Dat heeft hij ook waargemaakt. Wij bevelen jullie voor de volle 100% aan en dat hebben we in de tussentijd ook al gedaan.”

Mevrouw Van den Broek (Teteringen)

“Wij hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat iemand jullie bedrijf bij ons aanraadde. Ook zij hadden erg positieve ervaringen met Rini Thielen. Wat we erg prettig vinden is de persoonlijke aandacht. Een afspraak was zo gemaakt en al snel ontvingen we de offerte. Rini is een vriendelijke man, hij denkt goed mee en hij is erg enthousiast over zijn vak.”

De heer Van der Kuij (Overloon)

“Wij hebben voor Kamer en suite specialist gekoze na een zorgvuldige afweging op prijs en kwaliteit. De kwaliteit komt terug in het gebruik van een goed gedroogde en geschikte houtsoort waardoor nadelige effecten zoals kromtrekken niet te verwachten zijn. Ook wist Kamer en suite specialist het ontwerp, door het opzetten van een kleine muur, zodanig vorm te geven dat de kast als een traditionele kamer en suite is geplaatst. Omdat ons complete huis werd gerenoveerd, was ook de planning belangrijk. Kamer en suite specialist kwam de afspraken na en was op tijd met de levering. Ik heb de fabriek in Rijen bezocht. Dit ziet er zeer professioneel uit en de mensen zijn vakmensen. Het is indrukwekkend te zien hoe dit soort meubels op maat gemaakt wordt uit inkomende materiaal dat slechts uit ruwe planken bestaat. Ik kan daarom Kamer en suite specialist aan iedereen aanbevelen.”

De heer Van Dalen (Leiden)

“Via internet kwamen we op de website van Kamer en Suite specialist. Ik kan me de prettige ontvangst nog goed herinneren. En ook hoe tevreden we waren over de uitleg en de informatie ten aanzien van kosten en dergelijk alsmede de voorgestelde keuze van de glazenier. Echt een 5-sterrren bedrijf op alle onderdelen.”

Familie Been-Kisteman (Julianadorp)

“Wij hebben gekozen voor kamer en suite specialist, omdat het geheel op ons goed over kwam. Goede kwaliteit en prijs. We hadden een fijn gesprek met Rini Thielen en ook het vervolgcontact was prettig, we zijn snel geholpen. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met onze kamer en suite, het maakt ons huis compleet, en geeft een grote meerwaarde aan de ruimtes.”

Familie Luigi-Teloni (Den Haag)

“The Kamer&Suite Specialist is a very professional, and more importantly, trustworthy company. Rini’s team made an amazing job building our kamer en suite based on the original design that unfortunately was removed by the previous owner. The job was done in time, actually a few days ahead, with no fuss. The result exceeded our expectations, it looks amazing! And we are receiving so may compliments from visitors. I would definitely use this company again and would recommend it without reservation.”

De heer Van Boven (Rijen)

“Kamer en suite specialist kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Ze leven zich in op je persoonlijke situatie, brengen vervolgens een advies op maat uit en geven je alle ruimte om nog aanpassingen te doen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring, werken ze met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen en leveren een prachtig product op. De communicatie is naast persoonlijk ook open en transparant. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook snel opgeleverd doorlooptijd vanaf het eerste gesprek tot oplevering verloopt vlot. De mensen waarmee ik te maken heb gehad zijn kundig en prettig in de omgang. Ik heb me echt ‘klant’ gevoeld.”

Familie Spriensma (Zevenhuizen)

“Wij kozen voor Kamer en Suite specialist omdat Rini snel en vooral enthousiast reageerde. Deze man heeft liefde voor zijn werk en dat is aan alles te merken en deze passie heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Hij gaf goede adviezen en er werd niet gepusht. Wij bevelen jullie voor 100% bij anderen aan.”

Ook een mooie kamer en suite? Neem contact op!