Kamer en Suite Specialist

Familie Spriensma (Zevenhuizen)

“Wij kozen voor Kamer en Suite specialist omdat Rini snel en vooral enthousiast reageerde. Deze man heeft liefde voor zijn werk en dat is aan alles te merken en deze passie heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Hij gaf goede adviezen en er werd niet gepusht. Wij bevelen jullie voor 100% bij anderen aan.”

De heer Van Boven (Rijen)

“Kamer en suite specialist kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Ze leven zich in op je persoonlijke situatie, brengen vervolgens een advies op maat uit en geven je alle ruimte om nog aanpassingen te doen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring, werken ze met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen en leveren een prachtig product op. De communicatie is naast persoonlijk ook open en transparant. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook snel opgeleverd doorlooptijd vanaf het eerste gesprek tot oplevering verloopt vlot. De mensen waarmee ik te maken heb gehad zijn kundig en prettig in de omgang. Ik heb me echt ‘klant’ gevoeld.”

Familie Luigi-Teloni (Den Haag)

“Wat een vakmanschap! Werken met kamer en suite specialist is prettig en eenvoudig. Alles wat we hebben afgesproken is ook uitgevoerd. Het resultaat is alleen mooier geworden dan we hadden verwacht. Speciale dank, ook aan de werkplaats.”

Familie Been-Kisteman (Julianadorp)

“Wij hebben gekozen voor kamer en suite specialist, omdat het geheel op ons goed over kwam. Goede kwaliteit en prijs. We hadden een fijn gesprek met Rini Thielen en ook het vervolgcontact was prettig, we zijn snel geholpen. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met onze kamer en suite, het maakt ons huis compleet, en geeft een grote meerwaarde aan de ruimtes.”

De heer Van Dalen (Leiden)

“Via internet kwamen we op de website van Kamer en Suite specialist. Ik kan me de prettige ontvangst nog goed herinneren. En ook hoe tevreden we waren over de uitleg en de informatie ten aanzien van kosten en dergelijk alsmede de voorgestelde keuze van de glazenier. Echt een 5-sterrren bedrijf op alle onderdelen.”

De heer Van der Kuij (Overloon)

“Wij hebben voor Kamer en suite specialist gekoze na een zorgvuldige afweging op prijs en kwaliteit. De kwaliteit komt terug in het gebruik van een goed gedroogde en geschikte houtsoort waardoor nadelige effecten zoals kromtrekken niet te verwachten zijn. Ook wist Kamer en suite specialist het ontwerp, door het opzetten van een kleine muur, zodanig vorm te geven dat de kast als een traditionele kamer en suite is geplaatst. Omdat ons complete huis werd gerenoveerd, was ook de planning belangrijk. Kamer en suite specialist kwam de afspraken na en was op tijd met de levering. Ik heb de fabriek in Rijen bezocht. Dit ziet er zeer professioneel uit en de mensen zijn vakmensen. Het is indrukwekkend te zien hoe dit soort meubels op maat gemaakt wordt uit inkomende materiaal dat slechts uit ruwe planken bestaat. Ik kan daarom Kamer en suite specialist aan iedereen aanbevelen.”

Mevrouw Van den Broek (Teteringen)

“Wij hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat iemand jullie bedrijf bij ons aanraadde. Ook zij hadden erg positieve ervaringen met Rini Thielen. Wat we erg prettig vinden is de persoonlijke aandacht. Een afspraak was zo gemaakt en al snel ontvingen we de offerte. Rini is een vriendelijke man, hij denkt goed mee en hij is erg enthousiast over zijn vak.”

Familie Biesters-Van Osch (Zeist)

“Er zijn bedrijven die kamer en suite meubels maken van MDF, dus niet van hout. Kamer en Suite specialist maakt het meubel in eigen atelier/werkplaats. Dit was voor ons de reden om voor Kamer en Suite specialist te kiezen. Rini Thielen is erg enthousiast en gedreven. Hij gaf ons direct de indruk dat hij zijn uiterste best voor ons ging doen. Dat heeft hij ook waargemaakt. Wij bevelen jullie voor de volle 100% aan en dat hebben we in de tussentijd ook al gedaan.”

Ook een mooie kamer en suite? Neem contact op!