Kamer en Suite Specialist

Moderne kamer en suite in jaren ‘30 stijl

De moderne kamer en suite in jaren ’30 stijl combineert de traditionele functie – een scheiding van de kamer – met de moderne uitstraling van nu door te werken met vlakke panelen en stijlvol glas in lood.

U kunt kiezen voor dichte kasten, half open kasten of volledig open kasten. Ook kunt u ervoor kiezen om in één kamer een vlakke wand te laten plaatsen (in plaats van kasten). De schuifdeuren kunnen worden voorzien van blank of gekleurd (facet)glas, glas in lood, met in de schuifdeuren eventueel een roedeverdeling. In plaats van glas zijn natuurlijk ook dichte deuren mogelijk. Alle kasten en deuren stellen we uit volledig massief meubelhout samen in onze meubelmakerij in het ‘Hart van Brabant’. De moderne kamer en suite kunnen we in blank hout of grondverf leveren.

De moderne kamer en suite is leverbaar voor een prijs vanaf € 9.000,00 tot € 15.000,00 inclusief BTW en plaatsing. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan met precieze afmetingen en gewenste uitvoering.

Klik op de afbeelding hierboven om de sfeerbeelden van moderne kamer en suites op groter formaat te bekijken. Bekijk meer foto’s van moderne kamer en suites in het fotoboek.

Deel deze pagina