Kamer en Suite Specialist

Stappenplan

Stap voor stap

Met ons team bouwen we het ultieme kamer en suite meubel via het volgende stappenplan:

Stap 1. Prijsindicatie

U neemt contact met ons op (telefonisch of per e-mail) waarna wij uw wensen inventariseren. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact zodat we met u de juiste informatie kunnen uitwisselen. Op basis hiervan kunnen wij u een realistische prijsindicatie geven. Heeft u al een duidelijk beeld van de gewenste stijl en inrichting? Geef deze wensen dan aan in uw aanvraag. Misschien heeft u al foto’s die u als voorbeeld mee kunt sturen?

Voor een realistische prijsindicatie van een kamer en suite hebben we de volgende gegevens nodig:

  • De hoogte- en breedtematen van de kamer (op de beoogde plaats van de kamer en suite)
  • Wenst u een opstelling met twee of vier kasten (dus enkelzijdig of dubbelzijdig)
  • Welke kastdiepte wenst u? (de meest gebruikte kastdiepte is 30 cm.)
  • Wat zijn uw wensen m.b.t. het glas in lood?

Klik hier voor het aanvragen van een prijsindicatie voor uw kamer en suite.

Stap 2. Persoonlijke kennismaking

Als u zich kunt vinden in onze prijsindicatie maken we een afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en onze ideeën, passend bij de stijl van uw huis en interieur. Betreft het een nieuwbouw woning dan bespreken we de mogelijkheden aan de hand van de bouwtekeningen. Tevens kunnen we de juiste maten inmeten en vastleggen.

Stap 3. Offerte en ontwerp

Na de afspraak werken wij een ontwerp en offerte uit. Hierin beschrijven we alles wat we met u besproken hebben: de afmetingen en materialen, de afwerking en onze werkzaamheden. We gaan bij de offerte uit van glas in lood in een rechte ruitverdeling. Wanneer u voor het glas in lood een ontwerp op maat wenst dan werken we hiervoor een meerprijs uit.

Stap 4. Opdracht, inmeten, en productie

Na uw akkoord op de offerte vragen we u een aanbetaling te doen waarna we het hout en de materialen kunnen gaan bestellen. Met de eerste betaling bevestigt u de opdracht. Wij zijn een CBW erkend woonbedrijf, dit betekent dat u de aanbetaling van 25% geheel zonder risico kunt doen. We bespreken in deze fase de planning van de productie en plaatsing bij u thuis.

Stap 5. Plaatsing

Na de kwaliteitscontrole in onze meubelmakerij – waar we de kamer en suite voor transport in zijn geheel opbouwen – komen we conform planning de kamer en suite bij u thuis plaatsen. De tweede factuur dient u uiterlijk één dag voor plaatsing te hebben voldaan. Voor de plaatsing van een kamer en suite hebben we (gemiddeld) één werkdag nodig. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk last ondervindt tijdens de plaatsing. We leveren de kamer en suite op als we 100% tevreden zijn. Hierna kunt u het laatste deel van de betaling doen en genieten van de nieuwe sfeermaker in uw woning!