Kamer en Suite Specialist

Klantervaringen

Voor ons is het prettig om positieve reacties te krijgen na een plaatsing. Voor u als klant is het belangrijk om te weten met wat voor soort bedrijf u te maken heeft. Hieronder laten we een aantal klanten na plaatsing van de kamer en suite aan het woord over hun ervaringen met ons bedrijf. De foto’s zijn door onze klanten gemaakt om te laten zien hoe zij de sfeer van hun eigen kamer en suite beleven.

Familie Spriensma (Zevenhuizen)

“Wij kozen voor Kamer en Suite specialist omdat Rini snel en vooral enthousiast reageerde. Deze man heeft liefde voor zijn werk en dat is aan alles te merken en deze passie heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Hij gaf goede adviezen en er werd niet gepusht. Wij bevelen jullie voor 100% bij anderen aan.”

De heer Van Boven (Rijen)

“Kamer en suite specialist kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Ze leven zich in op je persoonlijke situatie, brengen vervolgens een advies op maat uit en geven je alle ruimte om nog aanpassingen te doen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring, werken ze met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen en leveren een prachtig product op. De communicatie is naast persoonlijk ook open en transparant. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook snel opgeleverd doorlooptijd vanaf het eerste gesprek tot oplevering verloopt vlot. De mensen waarmee ik te maken heb gehad zijn kundig en prettig in de omgang. Ik heb me echt ‘klant’ gevoeld.”

Familie Luigi-Teloni (Den Haag)

“The Kamer&Suite Specialist is a very professional, and more importantly, trustworthy company. Rini’s team made an amazing job building our kamer en suite based on the original design that unfortunately was removed by the previous owner. The job was done in time, actually a few days ahead, with no fuss. The result exceeded our expectations, it looks amazing! And we are receiving so may compliments from visitors. I would definitely use this company again and would recommend it without reservation.”

Familie Been-Kisteman (Julianadorp)

“Wij hebben gekozen voor kamer en suite specialist, omdat het geheel op ons goed over kwam. Goede kwaliteit en prijs. We hadden een fijn gesprek met Rini Thielen en ook het vervolgcontact was prettig, we zijn snel geholpen. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met onze kamer en suite, het maakt ons huis compleet, en geeft een grote meerwaarde aan de ruimtes.”

De heer Van Dalen (Leiden)

“Via internet kwamen we op de website van Kamer en Suite specialist. Ik kan me de prettige ontvangst nog goed herinneren. En ook hoe tevreden we waren over de uitleg en de informatie ten aanzien van kosten en dergelijk alsmede de voorgestelde keuze van de glazenier. Echt een 5-sterrren bedrijf op alle onderdelen.”

De heer Van der Kuij (Overloon)

“Wij hebben voor Kamer en suite specialist gekoze na een zorgvuldige afweging op prijs en kwaliteit. De kwaliteit komt terug in het gebruik van een goed gedroogde en geschikte houtsoort waardoor nadelige effecten zoals kromtrekken niet te verwachten zijn. Ook wist Kamer en suite specialist het ontwerp, door het opzetten van een kleine muur, zodanig vorm te geven dat de kast als een traditionele kamer en suite is geplaatst. Omdat ons complete huis werd gerenoveerd, was ook de planning belangrijk. Kamer en suite specialist kwam de afspraken na en was op tijd met de levering. Ik heb de fabriek in Rijen bezocht. Dit ziet er zeer professioneel uit en de mensen zijn vakmensen. Het is indrukwekkend te zien hoe dit soort meubels op maat gemaakt wordt uit inkomende materiaal dat slechts uit ruwe planken bestaat. Ik kan daarom Kamer en suite specialist aan iedereen aanbevelen.”

Mevrouw Van den Broek (Teteringen)

“Wij hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat iemand jullie bedrijf bij ons aanraadde. Ook zij hadden erg positieve ervaringen met Rini Thielen. Wat we erg prettig vinden is de persoonlijke aandacht. Een afspraak was zo gemaakt en al snel ontvingen we de offerte. Rini is een vriendelijke man, hij denkt goed mee en hij is erg enthousiast over zijn vak.”

Familie Biesters-Van Osch (Zeist)

“Er zijn bedrijven die kamer en suite meubels maken van MDF, dus niet van hout. Kamer en Suite specialist maakt het meubel in eigen atelier/werkplaats. Dit was voor ons de reden om voor Kamer en Suite specialist te kiezen. Rini Thielen is erg enthousiast en gedreven. Hij gaf ons direct de indruk dat hij zijn uiterste best voor ons ging doen. Dat heeft hij ook waargemaakt. Wij bevelen jullie voor de volle 100% aan en dat hebben we in de tussentijd ook al gedaan.”

Familie Van Haastrecht (Alkmaar)

“We hebben na wat zoekwerk op internet bij een aantal bedrijven een offerte opgevraagd. We zijn heel erg blij dat we voor Kamer en Suite specialist hebben gekozen. Het werk van Kamer en Suite specialist is extreem hoogstaand. Naast een topkwaliteit meubel vormt Rini Thielen met zijn mensen een fijn team waarbij persoonlijk contact belangrijk is. We genieten elke dag van de kamer en suite, een absolute verrijking voor ons huis.”

Familie Slits-Van der Pas (Rosmalen)

“We zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken en hadden bij Kamer & Suite specialist direct een goed gevoel. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor het product er prachtig uit ziet. Er wordt enthousiast meegedacht over een product op maat voor de betreffende woning. Ook is er een prettige en open communicatie. Ze zijn altijd bereikbaar, niet alleen voor het aannemen van de opdracht maar ook na plaatsing van het meubel om eventuele oneffenheden op te lossen. Echt een bedrijf dat geïnteresseerd is in de woning waar het meubel wordt geplaatst en in ons als klant.”

Familie Schildkamp (Zeist)

“Wij hebben gekozen voor Kamer & Suite Specialist om een aantal redenen. Allereerst werd al snel duidelijk dat bij Rini kwaliteit op nummer één stond. Niet alleen in materiaalsoort, maar ook in de algehele afwerking en de zaken erom heen (vloer, glas in lood, etc.). Op de tweede plaats konden zij behalve de kamer en suite ook de zaken daarbuiten leveren (vloer en glas in lood). De prijs was uiteraard ook zeker niet onbelangrijk. De communicatie met Rini was prima. Als klant heb je toch een boel vragen en onduidelijkheden. Rini (en zijn team) hebben ons hier netjes doorheen geleid. Daarbij toont het alsof Rini niet alleen een vakman is, maar ook een liefhebber, dat is prettig! Wij hebben nu al meerdere vrienden over de vloer gehad die zeer enthousiast waren over onze nieuwe woonkamer. Uiteraard hebben we Kamer &Suite Specialist aanbevolen! Team Kamer & Suite Specialist, super bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Familie Paanstra (Veenendaal)

“Bij onze oriëntatie via internet kwamen we direct op de website van Rini terecht. Een prima website met uitstekende informatie. Wat ons later vooral is opgevallen is de gestructureerde aanpak een de professionele werkwijze. De vakmensen van Kamer & Suite specialist maken een uitstekende indruk zowel in hun werk als in de communicatie. Iedereen die het Brussels scherm bij ons ziet is bijzonder verrast en positief over hoe het er uit ziet. We zijn erg blij met deze schitterende toevoeging aan ons huis.”

Familie Van Holsteijn (Den Haag)

“We hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat Rini enthousiast is over zijn vak en direct vakkundig over kwam. Ik kon na mijn mailtje dezelfde avond nog in de meubelmakerij komen kijken! Van begin af aan was er sprake van heldere communicatie en ook het meedenken over de juiste stijl van de kamer en suite vond ik erg prettig. Voor zowel advies en ontwerp, als ook planning, plaatsing en communicatie geef ik 5-sterren.”

Familie Bakker (Barendrecht)

“De kamer en suite staat echt te pronken in onze woonkamer. Bij de zoektocht naar een kamer en suite specialist op internet kwamen we gauw bij jullie terecht en de eerste afspraak was snel gepland. Wij zijn bijzonder tevreden met het hele traject en het opgeleverde resultaat. Planning, communicatie en uitvoering kunnen wij zeker met 5 sterren voorzien. Wij zijn als klant nauw bij het ontwerp betrokken. Het was erg prettig dat er serieus naar onze wensen en opmerkingen geluisterd werd. De plaatsing en oplevering ging soepel en, zo vonden wij, supersnel. Top! Wij kunnen de kamer en suite specialist voor 100% aanbevelen!”

Familie Kramer (Ijsselstein)

“Wij hadden al ervaring met een andere leverancier voor onze vorige ensuite kast en deze partij hadden we eerst om een offerte gevraagd. Maar hij kwam niet kijken in het huis, kwam niet opmeten en kwam meteen met een prijs die niet bespreekbaar was. Dat voelde niet goed. Toen ben ik gaan zoeken op Google. En hoewel jullie niet in de buurt gevestigd zijn, heb ik toch maar gebeld. En dat contact was meteen prettig. Rini kwam kijken en meten en dan zie je meteen dat je iemand met expertise in huis haalt, iemand die goed luistert naar je wensen en je vertrouwen geeft dat ze ook te verwezenlijken zijn. Rini heeft ons tussentijds telkens goed op de hoogte gehouden. Die communicatie verliep uitstekend, via telefoon of mail. De dag van de plaatsing was een lange dag, zeker voor Rini en zijn collega. Maar ze gingen door totdat het klaar was en wij tevreden waren, inclusief plaatsen van plinten. Er werd netjes gewerkt. We bevelen jullie voor 100% aan bij anderen!”

Familie Vissink (Utrecht)

“Wij zijn via internet bij Kamer & Suite specialist terecht gekomen. De website maakt een zeer betrouwbare indruk van mooie kasten en vakkundig werk. In alles wordt uitgestraald dat jullie begrijpen wat mensen willen. Jullie doen ook echt jullie best om dat voor elkaar te krijgen. In ons geval is dat uitstekend gelukt. Dat gebeurt al bij het kennismakingsgesprek en de technische inspectie. Alle mogelijkheden worden doorgesproken en ook ten aanzien van elektra en verlichting wordt uitgelegd wat nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Ik beveel jullie absoluut en zeker aan bij anderen.”

Familie Bever (Oosterhout)

“Rini Thielen is een man met hart voor zijn vak wat zich laat zien door zijn vakmanschap. Deze bevlogenheid strekt zich uit over zijn medewerkers waardoor zijn kamer en suite naadloos past daar waar deze komt te staan. Wij zijn zeer tevreden en blij dat wij voor Kamer en suite specialist hebben gekozen.”

Familie Jager (Dorst)

“We hebben in eerste instantie voor Rini gekozen omdat de website ons is opgevallen in vergelijking met de websites van andere meubelmakers. We hadden ook direct een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek. Rini werkt heel nauwkeurig. Ongelooflijk dat het bovenste gedeelte van de gangkast op de millimeter nauwkeurig past. Het bedrijf geeft ons een professionele en erg gedegen indruk. Nadat we wat misverstand in de communicatie hadden over de juiste uitvoering van de gangkast is alles uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn blij dat we hebben gekozen voor kwaliteit.”

Familie Wijngaards (Utrecht)

“De kasten zijn op authentieke wijze vormgegeven en gemaakt waardoor ze natuurlijk in de ruimte passen. De benadering van Rini Thielen is persoonlijk, enthousiast en deskundig. Hij laat duidelijk weten welke kwaliteit hij voor ogen heeft en die kwaliteit is hoog. Hij kijkt naar type woning en past daar zijn advies en ontwerp op aan. Er was ook ruimte voor onze eigen inbreng. Tijdens de productie kregen we zo nu en dan een foto doorgestuurd, dat verhoogde de voorpret. Toen de kast af was, werd deze in een dag in ons huis geplaatst. Door de uitstekende voorbereiding verliep die plaatsing voorbeeldig, alles werd foutloos geplaatst. Toen de heren weer vertrokken was het huis weer netjes opgeruimd. Indrukwekkend vakmanschap! De medewerkers zijn kundig, flexibel en prettig in de omgang. Ook de communicatie was uitstekend.”

Familie (Rotterdam)

“Via onze architect kwamen we bij Kamer & Suite specialist terecht. De vervaardiging in het atelier en plaatsing binnen een dag is ons het meest opgevallen, naast de prettige communicatie. De medewerkers zijn trots op het eigen product. Rini, we willen jou en jouw meubelmakers heel hartelijk danken voor de bouw van de en suite kast. We hebben er nu een weekend mee geleefd en het is een zeer stijlvol meubel, met mooi vakwerk tot in detail, dat beide ruimtes opnieuw definieert. De kamer en suite maakt het huis warm en knus. Onze jongste dochter zei: ‘Het lijkt wel of we in huis onder de Arc de Triomphe door lopen!’”

Familie Verbraak (Goirle)

“We hebben Rini Thielen gevraagd om onze bestaande kamer en suite te renoveren. De dichte kamer en suite is omgebouwd naar een halfopen kamer en suite met nieuwe deuren en glas in lood. De website van Kamer & Suite specialist heeft een authentieke uitstraling en we merkten ook direct dat Rini kennis heeft van kamer en suite meubels in oude huizen. Rini werkt erg netjes en is zeer gedreven. Wij zijn zeer tevreden met de kamer en suite die op maat is gemaakt in een oud huis. Het lijkt alsof de kamer en suite er altijd al zo heeft gestaan. Een tijdje geleden hadden we een probleem met een afgebroken sleutel en dat is als service opgelost!”

Familie Heutink (Nieuwegein)

“In onze nieuwe woning zagen we direct dat er ruimte was voor een kamer en suite die onze woonkamer van tien bij zes meter knus en gezellig zou kunnen maken. In eerste instantie vroegen we onszelf nog af of we de kamer en suite zelf zouden kunnen bouwen, maar we waren er al snel uit dat het veel te specialistisch werk is. Bij onze zoektocht op internet vielen ons drie bedrijven op als de grotere en gespecialiseerde leveranciers van een kamer en suite. Rini Thielen was de duurste van de drie, maar gaf ons absoluut het beste gevoel door zijn kennis en passie over het product. Na een bezoek aan de meubelmakerij waren we overtuigd: deze man gaat onze kamer en suite bouwen! Tijdens de productie ontvingen we regelmatig foto’s van de kamer en suite in aanbouw. Het is alsof je een sportauto hebt gekocht en telkens een plaatje uit de fabriek krijgt toegestuurd. Alles klopt aan het verhaal en het meubel van Rini. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de plaatsing en de nazorg. Je ziet aan de kwaliteit ook echt waarom je er wat meer voor betaalt. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Ons gevoel was vooraf ook: als er iets mis gaat dan weten we zeker dat Rini het oplost. Met onze website Heutster.nl adviseren we mensen met lef over een nieuwe interieurstijl. Eigenlijk past zwart staal heel mooi bij onze smaak, maar dat had voor ons toch wat nadelen ten opzichte van hout. Het grote voordeel van een kamer en suite van hout is de opbergruimte. Wij hebben nu aan beide zijden van de kamer en suite zoveel opberg- en showruimte dat we op de lange wanden geen kasten hoeven te plaatsen. Daarbij is staal nu hip, maar minder authentiek, warm en tijdloos dan hout.”

Familie Luigi-Teloni (Den Haag)

“The job was done in time, actually a few days ahead, with no fuss. The result looks amazing!”

Familie Spriensma (Zevenhuizen)

​“Rini heeft liefde voor zijn werk en dat is aan alles te merken. Deze passie heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven.”

De heer Van Boven (Rijen)

“Er wordt snel gereageerd op vragen en ook de oplevering verloopt vlot.”

Ook een mooie kamer en suite? Neem contact op!