Kamer en Suite Specialist

De specialist

Dé Kamer en suite specialist - Rini Thielen

Als u overweegt een kamer en suite te laten plaatsen dan bent u bij ons op het juiste adres. Met meer dan 600 geplaatste kamer en suite interieurs zijn wij de specialist in Nederland. Met oog voor detail realiseren we op basis van uw wensen een authentieke kamer en suite op maat.

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij werken met een ervaren team van meubelmakers, ontwerpers, monteurs en een glazenier die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Nederlands Fabrikaat

Nederlands fabrikaat

Wij bouwen onze hoogwaardige kamer en suites van stam tot meubel in onze eigen meubelmakerij in Brabant.

Yellow Poplar

Topkwaliteit materialen

Wij kiezen voor topkwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg voor het ultieme kamer en suite meubel.

Met ons team bouwen we het ultieme kamer en suite meubel via het volgende stappenplan.

Over Rini Thielen

Geboren (1965) en getogen in Gilze-Rijen (Noord-Brabant) plaatst Rini Thielen sinds 2006 kamer en suite meubels door heel Nederland (en soms ook in het buitenland). Rini komt uit een grote, ondernemende familie. Zijn ouders hebben in zijn jeugdjaren een eigen kruidenierszaak waarbij het hele gezin meehelpt. Van jongs af aan is Rini geïnteresseerd in vormgeving en alles wat hiermee samenhangt. Tijdens zijn (technische) opleiding wordt Rini duidelijk wat hij wil: een perfecte balans realiseren in zowel ontwerp als uitvoering. Rini werkt na zijn opleiding met verschillende materialen, maar verliest zijn hart aan het hout en aan het vervaardigen en plaatsen van kamer en suite meubels in het bijzonder. Voor Rini telt niet alleen het plaatje, ook wat niet aan de buitenkant zichtbaar is – zoals gebruik van topkwaliteit hout en andere materialen – draagt bij aan een optimaal eindresultaat. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, werkt Rini met zijn team elke dag opnieuw vol passie aan het maken en plaatsen van de ultieme kamer en suite. Zijn passie en enthousiasme wil hij graag met u delen.

Heeft u interesse in een kennismaking met Rini Thielen? Neem contact op om samen ideeën te bespreken en/of een bezoek aan onze meubelmakerij te brengen.

Lees hier meer over onze eigen meubelmakerij en bekijk onze bedrijfsfilm ‘Van stam tot meubel’.